• Головна

  • Apple Store

  • Комп'ютерна техніка

  • Побутова техніка

  • Садова техніка

  • Смартфони, Телефони

  • ТВ та аудіо

  • Siemens HB634GBS1


    Виробник: Siemens
    Код товару: 3660
    Наявність: Доступний
    28 973грн
    Купити
    Незалежна електрична духовка Siemens HB634GBS1 чорного кольору вбудовується на зручну висоту в відведену нішу кухонних меблів і дозволить насолоджуватися комфортним використанням в процесі приготування їжі. Модель потужністю підключення 3650 Вт і класом енергоспоживання А + обладнана містким духовою шафою, об'ємом 71 літр. Його внутрішнє покриття очищається після закінчення роботи каталітичним методом. Прилад працює з 13 режимами нагріву, причому в одному з них можна використовувати заморожені продукти для подальшого приготування без попереднього розігріву духовки. На дротяних напрямних розміщуються два дека і грати, на яких можна розмістити і готувати велику кількість випічки або кілька страв одночасно. Сучасна духовка електрична Siemens HB634GBS1 обладнана TFT-дисплеєм, що відображає інформацію про поточний стан моделі, а управління здійснюється сенсорними, кнопковими і поворотним перемикачами.
    Основные характеристики
    Тип Духовка електрична
    Ширина, см 59,5
    Висота, см 59,5
    Глибина, см 54,8
    Конструкція незалежна
    Конструктивні особливості
    Спосіб встановлення вбудовується
    Технічні характеристики
    Клас енергоспоживання А+
    Основні функції
    Подвійна конвекція немає
    Вертел немає
    Термозонд (термощуп) немає
    Пароварка немає
    Додатково
    Товар на сайті виробника http://www.siemens-home.bsh-group.com/pl/lista-produktow/wszystkie-piekarniki-iq700-z-wyswietlaczem-tft/HB634GBS1?breadcrumb=null
    Інше
    Захист від дітей є
    Жирові фільтри немає
    Загальні
    Додатково Режим coolStart для приготування заморожених продуктів без попереднього розігріву духовки. TFT-дисплей: інформація легко прочитується з будь-якого ракурсу. ЕcoClean Plus: самоочисне покриття для полегшення догляду за приладом. SoftMove: плавне відкривання і закривання дверцят духовки. Режими: піца, приготування при низькій температурі, Верхній нагрів, гриль + гаряче повітря, попередній розігрів, конвекція, гаряче повітря Еко, гриль повної ширини, гриль малої площі.
    Колір чорний

    Немає відгуків про цей товар.