0 0 0грн Кошик

Siemens HB634GBS1

Код товару: 3660
  • Виробник: Siemens
  • Артикул: HB634GBS1
  • Гарантія: 12 міс.
Доступний
28 973грн

Опис

Незалежна електрична духовка Siemens HB634GBS1 чорного кольору вбудовується на зручну висоту в відведену нішу кухонних меблів і дозволить насолоджуватися комфортним використанням в процесі приготування їжі. Модель потужністю підключення 3650 Вт і класом енергоспоживання А + обладнана містким духовою шафою, об'ємом 71 літр. Його внутрішнє покриття очищається після закінчення роботи каталітичним методом. Прилад працює з 13 режимами нагріву, причому в одному з них можна використовувати заморожені продукти для подальшого приготування без попереднього розігріву духовки. На дротяних напрямних розміщуються два дека і грати, на яких можна розмістити і готувати велику кількість випічки або кілька страв одночасно. Сучасна духовка електрична Siemens HB634GBS1 обладнана TFT-дисплеєм, що відображає інформацію про поточний стан моделі, а управління здійснюється сенсорними, кнопковими і поворотним перемикачами.

Характеристики

Тип Духовка електрична
Ширина, см 59,5
Висота, см 59,5
Глибина, см 54,8
Конструкція незалежна
Спосіб встановлення вбудовується
Клас енергоспоживання А+
Подвійна конвекція немає
Вертел немає
Термозонд (термощуп) немає
Пароварка немає
Товар на сайті виробника http://www.siemens-home.bsh-group.com/pl/lista-produktow/wszystkie-piekarniki-iq700-z-wyswietlaczem-tft/HB634GBS1?breadcrumb=null
Захист від дітей є
Жирові фільтри немає
Додатково Режим coolStart для приготування заморожених продуктів без попереднього розігріву духовки. TFT-дисплей: інформація легко прочитується з будь-якого ракурсу. ЕcoClean Plus: самоочисне покриття для полегшення догляду за приладом. SoftMove: плавне відкривання і закривання дверцят духовки. Режими: піца, приготування при низькій температурі, Верхній нагрів, гриль + гаряче повітря, попередній розігрів, конвекція, гаряче повітря Еко, гриль повної ширини, гриль малої площі.
Колір чорний

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре