• Головна

  • Apple Store

  • Комп'ютерна техніка

  • Побутова техніка

  • Садова техніка

  • Смартфони, Телефони

  • ТВ та аудіо

  • Siemens HB 634GBW1


    Виробник: Siemens
    Код товару: 5779
    Наявність: Доступний
    31 008грн
    Купити
    Вбудована електрична духовка Siemens HB634GBW1 проводиться в стильному сучасному дизайні в білому кольорі. У приладі з корисним об'ємом 71 літр встановлений гриль, конвекційний вентилятор і спеціальна задня стінка ecoClean. Вона виготовлена з матеріалу, який протягом усього періоду експлуатації видаляє шкідливі речовини, відновлюючись при нагріванні. Робочий температурний діапазон пристрою лежить в межах від 30С до 300С, а швидке досягнення заданої температури забезпечується функцією coolStart. Така технологія не вимагає попереднього нагрівання і дозволяє відразу використовувати заморожені продукти. Крім того, гаряче повітря розподіляється по всьому внутрішньому простору, тому їжа рівномірно прогрівається з усіх боків. Відкидна дверцята з великою ручкою м'яко і щільно закривається механізмом softClose, що гарантує герметичність і термоізоляцію. Управляється духовка Siemens HB634GBW1 сенсорними і механічними кнопками і циліндричним поворотним перемикачем.
    Основные характеристики
    Тип Духовка електрична
    Ширина, см 59,5
    Висота, см 59,5
    Глибина, см 54,8
    Конструкція незалежна
    Конструктивні особливості
    Спосіб встановлення вбудовується
    Технічні характеристики
    Клас енергоспоживання А+
    Основні функції
    Подвійна конвекція немає
    Вертел немає
    Термозонд (термощуп) немає
    Пароварка немає
    Додатково
    Товар на сайті виробника http://www.siemens-home.bsh-group.com/pl/lista-produktow/wszystkie-piekarniki-iq700-z-wyswietlaczem-tft/HB634GBW1?breadcrumb=null
    Інше
    Захист від дітей є
    Жирові фільтри немає
    Загальні
    Додатково Кольоровий TFT дисплей (2,8 ") з сенсорними кнопками, автоматичний вибір рекомендованого рівня температури з можливістю зміни, відображення поточної температури, функція" Шабат ", дверцята з механізмом плавного закривання softClose, електронні годинники, швидкий розігрів.
    Колір білий

    Немає відгуків про цей товар.