0 0 0грн Кошик

Siemens HB 634GBW1

Код товару: 5779
  • Виробник: Siemens
  • Артикул: HB 634GBW1
  • Гарантія: 12 міс.
Доступний
31 008грн

Опис

Вбудована електрична духовка Siemens HB634GBW1 проводиться в стильному сучасному дизайні в білому кольорі. У приладі з корисним об'ємом 71 літр встановлений гриль, конвекційний вентилятор і спеціальна задня стінка ecoClean. Вона виготовлена з матеріалу, який протягом усього періоду експлуатації видаляє шкідливі речовини, відновлюючись при нагріванні. Робочий температурний діапазон пристрою лежить в межах від 30С до 300С, а швидке досягнення заданої температури забезпечується функцією coolStart. Така технологія не вимагає попереднього нагрівання і дозволяє відразу використовувати заморожені продукти. Крім того, гаряче повітря розподіляється по всьому внутрішньому простору, тому їжа рівномірно прогрівається з усіх боків. Відкидна дверцята з великою ручкою м'яко і щільно закривається механізмом softClose, що гарантує герметичність і термоізоляцію. Управляється духовка Siemens HB634GBW1 сенсорними і механічними кнопками і циліндричним поворотним перемикачем.

Характеристики

Тип Духовка електрична
Ширина, см 59,5
Висота, см 59,5
Глибина, см 54,8
Конструкція незалежна
Спосіб встановлення вбудовується
Клас енергоспоживання А+
Подвійна конвекція немає
Вертел немає
Термозонд (термощуп) немає
Пароварка немає
Товар на сайті виробника http://www.siemens-home.bsh-group.com/pl/lista-produktow/wszystkie-piekarniki-iq700-z-wyswietlaczem-tft/HB634GBW1?breadcrumb=null
Захист від дітей є
Жирові фільтри немає
Додатково Кольоровий TFT дисплей (2,8 ") з сенсорними кнопками, автоматичний вибір рекомендованого рівня температури з можливістю зміни, відображення поточної температури, функція" Шабат ", дверцята з механізмом плавного закривання softClose, електронні годинники, швидкий розігрів.
Колір білий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре