0 0 0грн Кошик

Kenwood KVL 8300 S

Код товару: 686
  • Виробник: Kenwood
  • Артикул: KVL 8300 S
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
463грн

Опис

Стаціонарна кухонна машина Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S сріблястого кольору є хорошим помічником на кухні для повсякденного приготування домашніх і вишуканих страв. Прилад потужністю 1700 Вт працює з 8 швидкостями, які плавно перемикаються або в імпульсному режимі. Ретельне збивання і змішування продуктів забезпечує планетарне обертання насадок в чаші. Корпус моделі виконаний з суцільнолитого металу. У ньому розташована містка чаша об'ємом 6,7 літра, виготовлена з полірованої сталі, з підсвічуванням і кришкою, що запобігає розбризкування. Стаціонарна кухонна машина Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S укомплектована 5 насадками, які допоможуть приготувати тісто різної консистенції, ретельно перемішати інгредієнти, а також збити крем або білки. До пристрою випускається більше 20 різних насадок, що розширюють його функціональні можливості і не входять в стандартну комплектацію. Їх користувач може придбати додатково.

Характеристики

Виробник Kenwood
Тип Кухонна машина
Конструкція стаціонарний
Матеріал чаші нержавіюча сталь
Об'єм чаші, л 6,7
Товар на сайті виробника https://www.kenwoodworld.com/ru-ru/all-products/kitchen-machines/chef-and-major/titanium-xl-kvl8300s?TabSegment=specifications#specifications
Додатково Додатковий захист (автовідключення при піднятті верхньої частини). Підсвічування чаші. Кришка, що оберігає від розбризкування.
Колір сірий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре