0 0 0грн Кошик

Kenwood KWL90.004SI

Код товару: 680
  • Виробник: Kenwood
  • Артикул: KWL90.004SI
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
834грн

Опис

Стаціонарна кухонна машина Kenwood Titanium Chef Patissier XL KWL90.004SI випускається в сучасному дизайні в світло-сірому кольорі. Її конструкція відрізняється плавністю ліній, надійністю, грунтовністю і елегантністю. Управляється модель інтуїтивно зрозумілим сенсорним кольоровим дисплеєм BakeAssist з діагоналлю 2,4 дюйма. У ній встановлено електродвигун потужністю 1400 Вт, швидкість обертання якого вибирається електронним способом. Є вбудовані ваги, що дозволяють зважувати інгредієнти безпосередньо в чаші. Вони покажуть точну вагу продуктів від 1 г до 6 кг. Їжа готується в одній з двох чаш з нержавіючої сталі об'ємом 5 і 7 літрів, при цьому можна використовувати 9-ступінчастий підігрів від 24 С до 64 С і підсвічування чаші. У комплект поставки кухонної машини Kenwood Titanium Chef Patissier XL KWL90.004SI входить віночок для збивання, гак для замісу тіста, К-образна насадка і гнучкий збивач. Вони обертаються планетарно, ефективно виконуючи операції перемішування і збивання. Користувач може самостійно поповнювати цей набір, докуповуючи потрібні насадки (всього їх понад 20).

Характеристики

Виробник Kenwood
Тип Кухонна машина
Конструкція стаціонарний
Функція нагріву є
Матеріал чаші нержавіюча сталь
Об'єм чаші, л 7; 5
Товар на сайті виробника https://www.kenwoodworld.com/fr-be/produits/robot-de-cuisine/titanium-chef-patissier-xl/titanium-chef-patissier-xl-kwl90004si-
Додатково Сенсорний кольоровий дисплей. Електронне регулювання швидкостей. Кількість приводів: 3. Підігрів чаші: 9 режимів (24/28/35/39/44/48/54/58/64 ° C). Вбудовані ваги (зважування інгредієнтів в основній чаші від 1 г до 6 кг). 100+ передбачених рецептів. Підключення до інтернету по Wi-Fi для поновлення книги рецептів. Технологія планетарного змішування. Захисна кришка на чашу. Підсвічування чаші. Можливість доукомплектувати модель більш ніж 20-ма додатковими насадками.
Колір сірий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре