0 0 0грн Кошик

Electrolux EWH 80 Maximus WiFi

Код товару: 6044
  • Виробник: Electrolux
  • Артикул: EWH 80 Maximus WiFi
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
322грн

Опис

Electrolux EWH 80 Maximus дозволить не хвилюватися за планові або аварійні відключення централізованого гарячого водопостачання, а в квартирах, де послуга зовсім не передбачена, придбання обладнання - один з оптимальних виходів із ситуації. Він укладений в акуратний і лаконічний корпус білого кольору, завдяки чому прилад легко впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення. Ще однією перевагою моделі є можливість установки знімного модуля Wi-Fi, що дозволяє задавати і відстежувати основні параметри роботи, а також задавати температуру води до потрібного часу. Також варто відзначити, що за нагрів води відповідає встановлений Потужність 2000 Вт ТЕН мокрого типу, який всього за 180 хв нагріє 80 л води до максимальної температури 75 ° С. Довговічність і високу надійність роботи водонагрівача забезпечують магнієвий анод і внутрішнє покриття бака з нержавіючої сталі. Завдяки системі професійної очищення води Bacteria-stop technology більше не доведеться турбуватися про якість води. Додатково Electrolux EWH 80 Maximus оснащений спеціальним термостатом, який запобігає нагріванню води понад 75 градусів. Запобіжний клапан скидає зайвий тиск води. Клас пиловологозахисту IPX4 дозволяє встановлювати бак в приміщеннях з підвищеною вологістю. Механічне управління і цифровий дисплей дозволяють з точністю до 1 ° С встановити бажану температуру.

Характеристики

Виробник Electrolux
Тип Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний
Керування механічне
Ширина, см 60,5
Висота, см 86
Глибина, см 35
Клас енергоспоживання немає даних
Вага, кг 21,2
Товар на сайті виробника http://www.home-comfort.ru/catalog/vodonagrevateli/nakopitelnye_vodonagrevateli/seriya_maximus/vodonagrevatel_electrolux_ewh_80_maximus/
Wi-Fi опція
Додатково Оснащений режимом «антизамерзання», який охороняє водонагрівач від замерзання, якщо в ньому залишилася вода, а температура в приміщенні впала до мінусової. Завдяки системі професійної очищення води Bacteria-stop technology, вам не доведеться турбуватися про якість води. Запобіжний клапан тиску. Клас пиловологозахишенності: IPX4. Захист від перегріву. Індикація включення. Індикація температури нагріву. Точність установки температури: 1,0 ° С. Управління c мобільного додатка по Wi-Fi (опція доступна при підключенні знімного Wi-Fi модуля). USB-роз'єм. Таймер.
Колір білий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре