0 0 0грн Кошик

Electrolux EWH 50 Maximus WiFi

Код товару: 6042
  • Виробник: Electrolux
  • Артикул: EWH 50 Maximus WiFi
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
263грн

Опис

Водонагрівач (бойлер) Electrolux EWH 50 Maximus виробляється в сучасному лаконічному дизайні білого кольору. Він виконаний у сталевому циліндричному корпусі, що має овальну основу, і монтується на стіну двома способами: вертикально з нижнім підведенням труб або горизонтально. Електрична накопичувальна модель потужністю 2 кВт має 50-літровий бак з нержавіючої сталі. Сухі ТЕНи нагрівають воду до максимально можливих 75С за 114 хвилин, її якість забезпечується системою бактеріальної обробки Bacteria Stop System. Водонагрівач (бойлер) Electrolux EWH 50 Maximus управляється механічним регулятором із цифровим дисплеєм, причому точність завдання температури становить 1,0С. Крім того, під час встановлення модуля Wi-Fi налаштовувати параметри роботи пристрою можливо віддалено зі смартфона. Прилад оснащений запобіжним клапаном тиску та захистом від перегріву, що автоматично відключає його в аварійних ситуаціях.

Характеристики

Виробник Electrolux
Тип Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний
Керування механічне
Ширина, см 49
Висота, см 97
Глибина, см 26
Клас енергоспоживання немає даних
Вага, кг 15,5
Товар на сайті виробника http://www.home-comfort.ru/catalog/vodonagrevateli/nakopitelnye_vodonagrevateli/seriya_maximus/vodonagrevatel_electrolux_ewh_50_maximus/
Wi-Fi немає
Додатково Оснащений режимом «антизамерзання», який охороняє водонагрівач від замерзання, якщо в ньому залишилася вода, а температура в приміщенні впала до мінусової. Завдяки системі професійної очищення води Bacteria-stop technology, вам не доведеться турбуватися про якість води. Запобіжний клапан тиску. Клас пиловологозахишенності: IPX4. Захист від перегріву. Індикація включення. Індикація температури нагріву. Точність установки температури: 1,0 ° С. Управління c мобільного додатка по Wi-Fi (опція доступна при підключенні знімного Wi-Fi модуля). USB-роз'єм. Таймер.
Колір білий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре