0 0 0грн Кошик

Apple AirTag 4-pack (MX542)

Код товару: 3810
  • Виробник: Apple
  • Артикул: MX542
Закінчився
125грн

Опис

Пошукова мітка AirTag

Революційний гаджет, котрий з року в рік із нетертпінням чекали усі поціновувачі техніки Apple! Пошукова мітка Airtag - надійний спосіб більше ніколи не губити важливі речі. Ви зможете їх із легкістю відслідковувати на карті у застосунку "Локатор", як і переглядати, де знаходяться інші ваші пристрої Apple, а також друзі чи члени сім'ї, про яких ви турбуєтесь.
Як це працює?
Мітка AirTag працює від звичайних батарейок, які ви самі зможете із легкістю замінити. Киньте одну із них у рюкзак, а іншу приєднайте до ключів. Знайти загублені речі із легкістю можна буде за звуком, завдяки вбудованому динаміку. Для того, аби активувати звук, відкрийте застосунок «Локатор», перейдіть у вкладку «Речі» і увімкність у своєму трекері звуковий сигнал сповістки. Також можна активувати його за допомогою голосового помічника. Просто промовте: «Привіт, Siri, знайди мій...гаманець!». Якщо він десь поруч - під диваном або у кімнаті під одягом чи, наприклад, у сумці - слухайте. AirTag подасть доволі прозорий сигнал із місця знаходження.

Майбутнє починається сьогодні

AirTag - гаджет, що дозволить вам значно спростити життя всього 2-ма діями. Перша із них - придбання пошукової мітки у мережі магазинів Apple Room, а друга - налаштування її роботи, яке, до слова, займе лише декілька хвилин. Гаджет миттєво підключиться до вашого iPhone або iPad. Залишиться вибрати для цього трекера назву і прикріпити AirTag до потрібної речі. Користуйтеся із задоволення.

Характеристики

AirTag Airtag
Рік випуску 2021
Вид Пошукова мітка
Призначення Аксесуари розумного дому
Тип живлення від батарейок

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре