0 0 0грн Кошик

Electrolux EACS-07HF/N3_21Y

Код товару: 4010
  • Виробник: Electrolux
  • Артикул: EACS-07HF/N3_21Y
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
347грн

Опис

Побутовий настінний кондиціонер Electrolux EACS-07HF u002F N3 розрахований на роботу в приміщенні до 20 кв.м. Прилад виконаний з якісних і зносостійких матеріалів, з використанням сучасних технологій, які забезпечать тиху роботу і високу продуктивність протягом усього терміну служби системи. Не можна не відзначити, що дана модель буде затребувана практично круглий рік, адже кондиціонер здатний охолоджувати і обігрівати повітря (при температурі до -7 ° C), виконувати його осушення, вентиляцію, фільтрацію і навіть іонізацію. Використовуючи пульт дистанційного керування, Ви також зможете вибрати режим роботи «Турбо», нічний, автоматичний, задати параметри для таймера попереднього включення u002F відключення приладу. Крім цього, передбачено наявність таких практичні систем і функцій, як антиобледенение, автоматичне очищення і авторестарт системи.

Характеристики

Виробник Electrolux
Тип Спліт-система
Інверторний двигун немає
Віддалене керування по Wi-Fi немає
Товар на сайті виробника http://www.home-comfort.ru/catalog/konditsionery/on_off_split_sistemy/seriya_fusion/split_sistema_electrolux_eacs_07hf_n3/
Додатково Захист від перепадів напруги, турбо режим, нічний режим, авто режим, автоматичне розморожування, Автоочістка, ширококутні жалюзі, автоматичне хитання горизонтальних жалюзі, антикорозійне покриття теплообмінника Blue Fin.

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре