0 0 0грн Кошик

Gorenje MMC1000RL

Код товару: 1094
  • Виробник: Gorenje
  • Артикул: MMC1000RL
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
304грн

Опис

Стаціонарна кухонна машина Gorenje MMC1000RL -функціональний прилад, за допомогою якого комфортно і якісно готуються різноманітні страви при мінімальній витраті сил і часу. Модель потужністю 1000 Вт працює з 7 режимами швидкостей, які дозволяють регулювати процеси збивання, замішування і змішування, досягаючи ідеальних результатів готуються страв. Пристрій укомплектовано віночком для збивання, гаком для замісу крутого тіста, лопаткою для змішування та інноваційної гнучкою насадкою. Машина обладнана чашею з нержавіючої сталі об'ємом 4,5 літр, з прозорою кришкою, завдяки якій вміст не розбризкується. В процесі замісу можна додавати необхідні інгредієнти і стежити за тим, що відбувається всередині процесом. Планетарне обертання насадок забезпечує ретельне збивання і змішування продуктів. Стаціонарна кухонна машина Gorenje MMC1000RL встановлена на гумових ніжках, які надають їй стійкість при роботі.

Характеристики

Виробник Gorenje
Тип Кухонна машина
Конструкція стаціонарний
Функція нагріву немає
Матеріал чаші нержавіюча сталь
Об'єм чаші, л 4,5
Товар на сайті виробника https://www.gorenje.ua/ru/products/small-household-appliances/food-prep/food-processors-and-machines/food-procesors-and-machines/mmc1000rl/728253
Додатково Прозора кришка дозволяє стежити за змішуванням, додавати інгредієнти в ході роботи і запобігає розбризкування вмісту. Захист від перегріву для додаткової безпеки. Система відключення мотора при перевантаженні. Захист від повторного пуску для безпеки на кухні. Закриті деталі приводу. Блокування двигуна при піднятті моторного блоку.
Колір бежевий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре