0 0 0грн Кошик

Remington S6300

Код товару: 2703
  • Виробник: Remington
  • Артикул: S6300
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
36грн

Опис

Добре продумана і якісна модель прасування для волосся Remington S6300 ідеально підійде для використання як професійним перукарем, так і в домашніх умовах. Дана модель стайлера дозволяє за короткий час створити нову і стильну зачіску або просто вирівняти волосся. Варто також відзначити, що праску оснащений зручними пластинами з керамічним покриттям, які забезпечать надійний захист Вашого волосся, а також з їх допомогою здійснюється легке ковзання і дбайливе ставлення до них. Залежно від типу волосся і структури, Ви без проблем зможете підібрати оптимальний температурний режим, який буде відображатися на фронтальній стороні за допомогою цифрового дисплея індикації. Висока маневреність і відмінна фіксація в руці забезпечується за рахунок ергономічної рукоятки і обертового мережевого шнура. Для безпеки праску Remington S6300 має автовідключення, а система замикання пластин вбереже їх від механічних пошкоджень.

Характеристики

Тип Випрямляч для волосся
Кількість температурних режимів 30
Розміри, мм немає даних
Товар на сайті виробника http://ru.remington-europe.com/women/haircare/straighteners/colour-protect-straightener-s6300-__7640.html
Додатково Вдосконалене керамічне покриття захищає колір фарбованого волосся. LED індикація. Подовжені, плаваючі пластини. Система замикання пластин.
Колір чорний/фіолетовий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре