0 0 0грн Кошик

Bosch HBG633NB1

Код товару: 5099
  • Виробник: Bosch
  • Артикул: HBG633NB1
  • Гарантія: 12 міс.
Доступний
23 615грн

Опис

Вбудована електрична духовка Bosch HBG633NB1 гармонійно інтегрується в сучасний кухонний інтер'єр і покаже відмінний результат в процесі приготування страв. Внутрішня камера духовки, об'ємом 71 літр, виконана з нержавіючої сталі з пористим покриттям EcoClean на задній стінці. При кожному включенні приладу воно розщеплює жир на складові частини і тому легко очищається. Двокамерна дверцята духовки з трьома стеклами плавно і тихо відкривається, завдяки амортизатора SoftClose. Вентилятор і система 4D HotAir рівномірно розподіляють гаряче повітря по всіх рівнях духовки, забезпечуючи відмінний результат приготування страв. Духовка з автоматичним швидким розігрівом заощадить час, а галогенна внутрішнє освітлення зручна для спостереження за процесом запікання. Електрична духовка Bosch HBG633NB1 управляється сенсорами, за допомогою яких встановлюються 8 режимів роботи, температура нагріву і час приготування.

Характеристики

Виробник Bosch
Тип Духовка електрична
Ширина, см 59,5
Висота, см 59,5
Глибина, см 54,8
Конструкція незалежна
Спосіб встановлення вбудовується
Клас енергоспоживання А+
Подвійна конвекція немає
Вертел немає
Термозонд (термощуп) немає
Пароварка немає
Товар на сайті виробника http://www.bosch-home.ru/spisok-modeley/prigotovlenie-pishhi-i-vypechka/plity-i-duhovye-shkafy/vstraivaemyj-jelektricheskij-duhovoj-shkaf/HBG633NB1
Захист від дітей є
Жирові фільтри немає
Додатково 4D-гаряче повітря: рівномірний розподіл тепла - на будь-якому рівні. Інтерактивний TFT-дисплей. Індикація залишкового тепла. 5 рівнів напрямних.
Колір чорний

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре