0 0 0грн Кошик

Bosch MMBH 6P6B

Код товару: 5132
  • Виробник: Bosch
  • Артикул: MMBH 6P6B
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
9 642грн

Опис

Блендер стаціонарний Bosch MMBH6P6B виготовлений в стильному чорному кольорі в елегантному сучасному дизайні. Він обладнаний електромотором потужність 1600 Вт, здатним розвивати більш 30 000 оборотів в хвилину, і 6-лезовим ножем з високоякісної нержавіючої сталі. Двигун може працювати з плавним регулюванням швидкості та в імпульсному режимі. Така комплектація дозволяє швидко і якісно подрібнювати овочі і фрукти до однорідної кремової консистенції. Апарат оснащений 6 автоматичними програмами, за допомогою яких готуються коктейлі, смузі, супи, соуси, морозиво і проводиться очищення після закінчення роботи. Блендер стаціонарний Bosch MMBH6P6B укомплектований місткою чашею об'ємом 2 літри, яка виготовлена з екологічно чистого та безпечного трітана і закривається зручною кришкою, і штовхачем для змішування інгредієнтів. Кришку і штовхач можна мити в посудомийній машині.

Характеристики

Виробник Bosch
Тип Блендер стаціонарний
Конструкція стаціонарний
Функція нагріву є (за рахунок тертя, програма суп)
Товар на сайті виробника https://www.bosch-home.com.ua/uk/productlist/kuhonnia-prylady/blendery/MMBH6P6B?search=MMBH6P6B
Блендер-чаша є
Ніж для подрібнення немає
Додатково 6 автоматичних програм для приготування (коктейлі, смузі, супи (нагрів за рахунок тертя), соуси, морозиво і програма очищення). Гострий ніж з 6-лезами з високоякісної нержавіючої сталі. Штовхач для прискорення процесу змішування інгредієнтів.
Колір чорний

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре