0 0 0грн Кошик

Braun FX 3030

Код товару: 4808
  • Виробник: Braun
  • Артикул: FX 3030
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
137грн

Опис

Стаціонарний кухонний комбайн Braun FX 3030, завдяки своїм компактним розмірам і універсальній конструкції, не займе багато вільного місця на робочому столі й забезпечить додаткову допомогу в приготуванні найрізноманітніших вишуканих і щоденних страв. Споживана потужність становить 600 Вт, що забезпечує відмінну роботу комбайна в одному з 15 швидкісних режимів, а плавне регулювання швидкості обертання створює додаткову зручність і дозволяє змінювати швидкісний режим навіть при включеному стані Braun FX 3030. Високий рівень функціональності забезпечують 7 знімних насадок, виконаних з високоякісної нержавіючої сталі. Чаша, загальним обсягом на 2 л і робочим на 1,5 кг тіста виготовлена з пластику, тому всі насадки, чашу і блендер можна мити в посудомийній машині, що дозволяє господарці значно заощадити час перебування на кухні.

Характеристики

Тип Кухонний комбайн
Конструкція стаціонарний
Матеріал чаші пластик
Об'єм чаші, л 2 / 0,75
Товар на сайті виробника http://www.braunhousehold.com/Global/InstructionManuals/INT/TributeCollection/Braun-TributeCollection-Food-Processor-FX-3030-instruction-manual-PDF-MN-GB.pdf
Ніж для подрібнення є (2)
Для розколювання льоду немає
Додатково Функція попереднього встановлення швидкості. Захист від перевантаження. Відсік для зберігання шнура живлення. Програма авто-імпульс. Електронний контроль швидкостей. Унікальна система чаш "side-by-side". Можливість миття в посудомийній машині.
Колір білий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре