0 0 0грн Кошик

Bosch PUE612FF1J

Код товару: 1222
  • Виробник: Bosch
  • Артикул: PUE612FF1J
  • Гарантія: 12 міс.
Доступний
23 486грн

Опис

Електрична варильна поверхня Bosch PUE612FF1J є 4-конфорочна вбудовуваним пристроєм білого кольору з індукційними нагрівальними елементами. При такому способі нагріву тепло на склокераміки концентрується тільки під днищем посуду, залишаючи холодної решту площі. Таким чином, нагрів виконується швидше, електроенергія витрачається ефективно і виключається можливість опіків. Для прискорення нагрівання служить функція PowerBoost, наполовину що підвищує встановлену потужність. C допомогою сенсорної системи управління DirectSelect просто і швидко вибирається потрібна конфорка, і задається один з 17 можливих рівнів потужності нагріву. Електрична варильна поверхня Bosch PUE612FF1J оснащена індикатором залишкового тепла і можливістю швидкого QuickStart і повторного ReStart запуску, скорочують час готування їжі. Для зручності користувача в приладі встановлений таймер з функцією виключення для кожної зони нагріву.

Характеристики

Производитель Bosch
Тип Варильна поверхня електрична
Керування сенсорне
Ширина, см 59,2
Висота, см 5,1
Глибина, см 52,2
Конструкція незалежна
Бренд Bosch
Кількість електричних конфорок 4
Специфічні конфорки функція PowerBoost конфорок
Розмір конфорок, мм 145; 2х180; 210
Потужність конфорок, кВт 1,4 / 2,2; 2х1,8 / 3; 2,2 / 3
Тип нагрівальних елементів індукційні
Індикатор залишкового тепла є
Клас енергоспоживання немає даних
Товар на сайті виробника https://www.bosch-home.ru/spisok-modeley/prigotovlenie-pishhi-i-vypechka/varochnaja-poverhnost/indukcionnaja-varochnaja-panel/PUE612FF1J
Покриття робочої поверхні склокераміка
Кришка немає
Блокування панелі керування є
Додатково Таймер з функцією вимкнення. Швидкий запуск QuickStart. 17 ступенів потужності. Розпізнавання наявності посуду. Функція PowerManagement. Захисне відключення. Cleaning-пауза: короткочасна блокування панелі до 30 секунд. Функція quickStart. Функція reStart. Індикація ступені нагріву TopControl. Сенсорне управління DirectSelect. Головний вимикач.
Колір білий

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре