0 0 0грн Кошик

Siemens HM676G0S1

Код товару: 3656
  • Виробник: Siemens
  • Артикул: HM676G0S1
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
2 695грн

Опис

Електрична духовка Siemens HM676G0S1 чорного кольору виконана в стильному дизайні з внутрішнім об'ємом 67 літрів. Для прискорення приготування страв призначена вбудована функція VarioSpeed, що скорочує час готування на 50% за рахунок комбінації звичайного нагріву і мікрохвильової потужності. Також набагато швидше буде готова їжа з заморожених продуктів при активації опції CoolStart. Термоблок 4D, завдяки зміні напрямку обертання конвекційного вентилятора, рівномірно розподілять тепло по всіх чотирьох рівнях пристрою. Технологія CookControlPlus за вагою і типом їжі встановить оптимальні параметри для її приготування: спосіб нагріву, температуру і час. Догляд за електричною духовкою Siemens HM676G0S1 візьме на себе автоматична система піролітичного очищення ActiveClean.

Характеристики

Тип Духовка електрична
Ширина, см 59,5
Висота, см 59,5
Глибина, см 54,8
Конструкція незалежна
Спосіб встановлення вбудовується
Клас енергоспоживання А+
Подвійна конвекція немає
Вертел немає
Термозонд (термощуп) немає
Пароварка немає
Товар на сайті виробника https://www.siemens-home.bsh-group.com/ua/uk/products-list/gotuvannya-ta-vipikannya/dukhovi-shafi/dukhovi-shafi-z-mikrokhvilovim-rezhimom/HM676G0S1?search=HM676G0S1
Захист від дітей є
Жирові фільтри немає
Додатково Однорівневі телескопічні направляючі, varioSpeed: скорочує час приготування до 50%, система cookControl Plus, кольоровий TFT дисплей (3,7 ") з сенсорним кнопками, автоматичний вибір рекомендованого рівня температури з можливістю зміни відображення поточної температури, Функція" Шабат ", дверцята з механізмом плавного закривання softClose, електронні годинники, швидкий розігрів.
Колір чорний

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре