0 0 0грн Кошик

DeLonghi SW12AC.S

Код товару: 2572
  • Виробник: DeLonghi
  • Артикул: SW12AC.S
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
67грн

Опис

Приготування на електрогрилі Delonghi MultiGrill SW12AC.S є набагато більш щадним і здоровим способом термічної обробки продуктів, завдяки чому зберігається більша частина вітамінів та інших корисних компонентів. Притискної гриль, потужністю 800 Вт, чудово справляється з будь-яким видом м'яса, а також овочами. Компактні розміри і невелика вага дозволяють використовувати таку техніку як на відкритому повітрі, так і в закритому приміщенні, головне, щоб було підключення до мережі. Пластини з антипригарним покриттям, розміром 27х14 см, рівномірно і швидко розподіляють тепло по всій поверхні, завдяки чому Ви можете приготувати продукти з рум'яною і золотистою скоринкою без жиру і інших шкідливих речовин, до того ж вони не будуть пригорати. Завдяки тому, що Delonghi MultiGrill SW12AC.S має знімні пластини і піддон для збору жиру, у Вас не виникнуть проблеми з підтриманням у чистоті всього девайса. Для любителів солодкого, виробником передбачені 2 пластини для вафель.

Характеристики

Тип Електрогриль притискний
Розміри, см 10,5x29x25
Розміри поверхні, см 27x14
Регульований термостат немає
Піддон для збору соку/рефлектор є
Знімні пластини є (4)
Вага, кг 2,7
антипригарне покриття є
Товар на сайті виробника http://www.delonghi.com/de-at/produkte/kueche/kuchen-kleingerate/grillgerate-sandwich-maker/multigrill-easy-sw12acs-0231020003
Додатково 2 пари знімних пластин: 2 для гриля, 2 для вафель. Ультракомпактний дизайн. Колір сріблясто-чорний. Інноваційний рецептурное додаток з більш ніж 100 рецептами.

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре