0 0 0грн Кошик

DeLonghi KG521M

Код товару: 3950
  • Виробник: DeLonghi
  • Артикул: KG521M
  • Гарантія: 12 міс.
Доступний
8 053грн

Опис

Багатофункціональна електрична кавомолка Delonghi KG521.M - це практичний і компактний прилад, який створить комфортні умови для приготування ароматного напою з свіжозмелених кавових зерен. Корпус приладу виготовлений з алюмінію і пластика в сріблястому і чорному кольорі. Модель оснащена знімним контейнером для завантаження 350 грам кавових зерен і ємністю для 170 грам готового меленої кави. Помел виконується Жерновий млином з двома шліфувальними кругами. Володарям Рожкової кавоварки надається можливість встановлювати ріжок безпосередньо в кавомолку і наповнювати його меленою кавою. Прилад працює з 18 режимами помелу, які дозволяють створювати індивідуальний смак кавового напою. Електрична кавомолка Delonghi KG521.M розроблена з ЖК дисплеєм, на якому відображається інформація про вибрану ступеня помелу, міцності напою і параметрах дозатора, що вказують кількість готуються чашок (від 1 до 14).

Характеристики

Тип Кавомолка електрична
Механізм подрібнення жорна
Місткість, г 350
Кількість режимів помелу 18
Дозатор на 1-14 чашок
Знімна завантажувальна чаша є
Резервуар для меленої кави до 170 г
Товар на сайті виробника https://www.delonghi.com/de-de/produkte/kaffee/kaffeemaschinen/kaffeemuhlen/kg-521m-0177111040?TabSegment=details#details
Додатково Функція вибору аромату (м'який, нормальний, сильний). 2 варіанти подачі порошку кави: в контейнер для порошку кави або безпосередньо в утримувач фільтра кавомашини за допомогою адаптера.
Колір чорний

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре