0 0 0грн Кошик

Tefal GC450B32

Код товару: 5244
  • Виробник: Tefal
  • Артикул: GC450B32
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
119грн

Опис

Щоб навчитися професійно і смачно готувати, варто звернути увагу на Tefal GC450B32. Цей притискний електрогриль має високу потужність 2000 Вт, регульований термостат і антипригарні панелі, які дуже швидко розігріваються до 270 ° С, що ідеально підходить для приготування різних корисних і смачних страв. Зверніть увагу, що дана модель має 4 температурні режими, 2 режими гриль і барбекю і індикатор готовності продуктів, які за короткий час дозволяють приготувати з скоринкою і без масла, а зайвий жир і сік стікає в спеціальний піддон. Tefal GC450B32 досить простий в експлуатації, пластини з антипригарною поверхнею знімні і їх, як і піддон, можна мити вручну або в посудомийній машині. Вибираючи цей прилад, можна значно економити час на приготування смачної і здорової їжі.

Характеристики

Тип Електрогриль притискний
Розміри, см немає даних
Тип керування немає
Розміри поверхні, см немає даних
Регульований термостат є
Піддон для збору соку/рефлектор є
Підставка на ніжках немає
Об'єм чаші, л немає
Вага, кг немає даних
антипригарне покриття є
Товар на сайті виробника http://www.tefal.pl/Urz%C4%85dzenia-do-gotowania/Grille-elektryczne/GRILL-SUPERGRILL-STANDARD-/p/1500637540
Додатково 4 температурні режими. Режим «Суперкорочка» - гриль розігрівається до 270 градусів і швидко обсмажує продукти. Індіатор рівня прожарювання.

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре