0 0 0грн Кошик

DeLonghi ECAM 22.110.B

Код товару: 3422
  • Виробник: DeLonghi
  • Артикул: ECAM 22.110.B
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
368грн

Опис

Приготувати свіжу ароматну каву, саме таку, яку любите тільки ви, допоможе чудова кавоварка еспресо Delonghi ECAM 22.110 B, яка, завдяки своїм невеликим розмірам, компактно розташується на кухонному столі. Споживана потужність становить 1450 Вт, а створюваний тиск - 15 бар. Це ідеальне поєднання дозволяє отримати смачний натуральний напій. У Delonghi ECAM 22.110 B передбачено 13 ступенів помелу кави, що дозволить задовольнити найвищі та вишукані вимоги, а унікальна можливість налаштування кількості кави та кількості води забезпечить практичну можливість готувати необхідну кількість чашок кави. У багатофункціональної Delonghi ECAM 22.110 B додатково передбачена функція попереднього змочування, завдяки якій кава вийде у два рази смачнішою і ароматнішою. Не зазнають розчарування від вибору і любителі капучіно, адже передбачений капучинатор миттю зіб'є повітряну молочну пінку.

Характеристики

Тип Кавомашина автоматична
Спосіб встановлення настільна
Дисплей немає
Розміри, мм 430x238x351
Вага, кг 9
Товар на сайті виробника http://www.delonghi.com/uk-ua/products/coffee/coffee-makers/automatic-coffee-makers/magnifica-s-ecam-22110b-0132213027
Додатково Напруга / частота: 220-240 В / 50-60 Гц. Система капучино: змішує пар, повітря і молоко для отримання ніжної збитою піни для капучіно. Налаштування всіх параметрів напою: кількість води на чашку, фортеця, температура. Можливість налаштувати "Моя кава". Використання як кавових зерен так і меленої кави. Сумний компактний блок приготування місткістю від 6 до 14 м Довговічна кавомолка з регулюванням до 13 ступенів помелу. Програмований кількість кави на порцію. Програмований кількість води на порцію. Попереднє змочування. Можливість установки кавових чашок висотою від 86 до 142 мм. Програмоване автоматичне включення і виключення. Лічильник приготованих чашок. Новий термоблок гарантує еспресо ідеальної температури. Контейнер для кави, який зберігає аромат. Контейнер для макухи на 14 порцій з індикацією наповненості. Знімний резервуар для води з індикатором рівня води (1,8 л). Автоматичне ополіскування і програма очищення від накипу. Настроюється жорсткість води. Знімний піддон для крапель з індикатором рівня води. Функція енергозбереження. Режим очікування. Повне відключення живлення для нульового енергоспоживання.
Колір чорний

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре