0 0 0грн Кошик

Karcher K7 FC+HOME

Код товару: 1542
  • Виробник: Karcher
  • Артикул: K 7 Full Control Plus Home
  • Гарантія: 12 міс.
Закінчився
559грн

Опис

Мінімийка високого тиску Karcher K 7 Premium Full Control Plus Home (1.317-133.0) має ряд переваг, які значно підвищать якість прибирання і спростять експлуатацію. Завдяки можливості застосування миючих засобів, ви легко впораєтеся з сильними забрудненнями різного походження, при цьому не буде необхідності змінювати насадку. Пістолет, крім ергономічною і практичною форми, має LCD дисплей і кнопки для регулювання потужності. Низький центр ваги робить мийку Karcher K 7 Premium Full Control Plus Home (1.317-133.0) більш стійкою, а висувається в кілька положень ручка робить транспортування більш зручною. Також на корпусі розміщені утримувач для насадок і барабан для намотування шланга. Продуктивність 600 лu002Fгод і тиск 18 МПа дозволяють використовувати дану модель в побутових і комерційних цілях.

Характеристики

Тип Мінімийка високого тиску
Максимальний тиск, бар / MПа 180/18
Продуктивність, л/год 600
Подача води з зовнішньої ємності є
Температура води на вході, ° C 60
Вага без приладдя, кг 18,01
Споживана потужність, кВт 3
Можливість використання шампуню немає даних
Бак для миючого засобу, л немає даних
Розміри, мм 463х330х667
Підігрів води немає
Паливний бак, л немає
Витрата мазуту, л / год немає
Довжина шлангу для води, м 10
Довжина дроту живлення, м немає даних
Тип мотора електро
Охолодження мотора водяне охолодження
Тип насоса немає даних
Матеріали насоса пластик
Товар на сайті виробника https://www.kaercher.com/md-ru/home-garden/minimoiki/k-7-premium-full-control-plus-home-eu-13171330.html
Додатково Тиск регулюється за допомогою клавіш +/- і обраний режим видно на LCD дисплеї пістолета високого тиску. Немає необхідності міняти насадку, щоб наносити засіб для чищення. Зручна паркувальна позиція дозволяє розмістити пістолет з насадкою безпосередньо на апараті під час коротких перерв у роботі. Телескопічна ручка дозволяє підлаштуватися під будь-яке зростання, що означає просте переміщення апарата з місця на місце, а також практичне зберігання з економією місця. Система Plug'n'Clean дозволяє змінити засіб для чищення в один момент. Низький центр ваги минимойки додає стійкості під час використання. Модель оснащена двигуном водяного охолодження. Рекомендована площа використання до 60 м? / Год.

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре