0 0 0грн Кошик

Siemens HN678G4S6

Код товару: 316
  • Виробник: Siemens
  • Артикул: HN678G4S6
  • Гарантія: 12 міс.
Доступний
82 953грн

Опис

Духовка електрична Siemens HN678G4S6 є багатофункціональним апаратом, який виготовлений в сучасному дизайні в кольорі антрацит. Пристрій, потужністю підключення 3600 Вт, вбудовується в кухонну шафу і гармонійно виглядає в інтер'єрі будь-якого стилю. Модель обладнана грилем, конвекційним вентилятором, джерелом СВЧ-випромінювання і пароваркою з резервуаром для води ємністю 1 літр. Її робоча камера, об'ємом 67 літрів, очищається піролітичним методом за допомогою автоматичної функції activeClean. Швидкий нагрів до заданої температури виконується системою coolStart, а скорочення часу приготування страв досягається застосуванням технології varioSpeed. Використовуючи функцію пара, можна готувати їжу з хрусткою скоринкою і соковитою м'якоттю всередині. Широкі можливості по комфортному та ефективному управлінню електричною духовкою Siemens HN678G4S6 надає технологія Home Connect. Вона дозволяє віддалено зі смартфона встановлювати бажані настройки, контролювати виконання автоматичних програм, а також проводити діагностику технічного стану приладу.

Характеристики

Тип Духовка електрична
Ширина, см 59,4
Висота, см 59,5
Глибина, см 54,8
Конструкція незалежна
Спосіб встановлення вбудовується
Клас енергоспоживання немає даних
Подвійна конвекція немає
Вертел немає
Термозонд (термощуп) є
Пароварка є
Товар на сайті виробника http://www.siemens-home.bsh-group.com/de/produktliste/kochen-und-backen/mikrowellen/einbau-backoefen-mit-mikrowelle/HN678G4S6
Захист від дітей є
Жирові фільтри немає даних
Додатково Віддалене управління Home Connect. Резервуар для води 1 л. Холодний старт. Індикація порожнього резервуара. Індикатор залишкового тепла.
Колір антрацит

Відгуків (0)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре